دانلود اقدام پژوهی چگونه توانستم مسائل و مشکلات و همچنین چالش های حوزه آموزش مجازی را در آموزشگاهم

دانلود اقدام پژوهی چگونه توانستم مسائل و مشکلات و همچنین چالش های حوزه آموزش مجازی را در آموزشگاهم مرتفع سازم ؟؟

0 5k
دانلود اقدام پژوهی چگونه توانستم مسائل و مشکلات و  همچنین چالش های حوزه آموزش مجازی را در آموزشگاهم

دانلود اقدام پژوهی چگونه توانستم مسائل و مشکلات و  همچنین چالش های حوزه آموزش مجازی را در آموزشگاهم مرتفع سازم ؟؟ بصورت word و قابل ویرایش در تعداد 27 صفحه مختص تدوین شده در سال 1401 بصورت جامع و تضمین با تخفیف 40 درصد توسط تیم قدرتمند درسی فایل تهیه شده است

نام فایل اقدام پژوهی چگونه توانستم مشکلات آموزش مجازی را در آموزشگاهم مرتفع سازم؟
فرمت فایل WORD و قابل ویرایش
تعداد صفحات 25 صفحه
شرح و دانلود فایل

فرهنگی گرامی شما بعد از خرید یک فایل WORD اقدام پژوهی قابل ویرایش با موضوع چگونه توانستم موانع و مشکلات حوزه مجازی را رفع نمایم خواهید داشت که این فایل جدیدترین و بروز ترین اقدام پژوهی با موضوع مجازی و مشکلات آن می باشد که شما با پرداخت هزینه بسیار کم صاحب یک اقدام پژوهی نادر در مورد راهکار های رفع موانع تدریس مجازی را در تعداد 25 صفحه می باشد

فهرست مطالب
چکیده 5
مقدمه 6
بیان مسئله 7
توصیف وضعیت موجود 8
گرد آوری شواهد یک 8
جمع آوری اطلاعات برای ارائه ی راه حل ها 9
پیشینه تحقیق 10
تجزیه و تحلیل داده ها 12
یافته های تحقیق 13
راه حل های پیشنهادی : 15
اجراي راه حل های انتخابی و دلایل انتخاب این روش ها 17
گرد آوری شواهد دو 21
عادلانه بودن ارزیابی (اعتبار بخشی) 21
باز ساخت یا بهسازی عمل 21
فهرست منابع و مآخذ 23

چکیده
اپیدمی کووید – 19، شرایطی را در زندگی امروز ایجاد کرده است که به شیوه ی سابق نمی توان از آموزش سنتی وحضوری استفاده نمود. به همین دلیل روش آموزش دیگری به نام آموزش مجازی پیشنهاد شده است. آموزش آنلاین یک نوع شیوه ی آموزش ازراه دور است که بر پایه ی سیستم های رایانه ای، اینترنت، نرم افزارها و برنامه های متفاوت می باشد و مزایایی مانند فعال شدن بیشتر فراگیران و معایبی مانند حضور مستقیم نداشتن و همچنین مشکلات اینترنتی است. این آموزش در صورت توجه و حمایت کافی و برنامه ریزی دقیق برای پیشرفت آن بسیار کارآمد خواهد بود.امروزه شیوه آموزش مجازی، پدیده ای نو محسوب میشود و هنوز در بسیاری از نقاط جهان ناشناخته مانده یا شناخت اندکی از آن وجود دارد. اگرچه ویروس کرونا موجب تعطیلی ناخواسته و طولانی مدت مدارس شد؛ اما جریان آموزش هیچگاه متوقف نبوده است. البته در صورتی که خانواده ها از نظر تامین امکانات آموزشی مورد نیاز برای آموزش مجازی، مانند کامپیوتر و گوشی هوشمند، مشکلی نداشته باشند.مباحث آموزشی از جمله ارکان حائز اهمیت است که تعبیه ی زیرساخت های متناسب با بستر جامعه برای پیشرفت و ارتقای آن ضروری است. از آنجا که مبحث آموزش نیز مانند بسیاری از راهبردهای دیگر از ویژگی قابلیت بهینه سازی برخوردار است، لذا با توجه به وضعیت جامعه ی معاصر و حضور تکنولوژی و فناوری های موجود، مبحث آموزش مجازی مطرح شده و در بسیاری از کشورهای توسعه یافته به جد به آن پرداخته می شود.البته در کنار همه این مزایا فضای مجازی آسیب هایی چون شکاف نسل ها، اعتیاد به فضای مجازی، انزوای اجتماعی،تعارض ارزش ها و… را درپی دارد که می توان از وقوع این آسیب ها با استفاده از آموزش های مدرسه ای پیشگیری کرد و یاآسیب های در حال وقوع را کنترل کرد. مهمترین وظیفه آموزش و پرورش در این زمینه افزایش سواد رسانه ای دانش آموزان از طریق آموزش مهارت های استفاده از محیط های مجازی توسط معلمان است. در این اقدام پژوهی تلاش شده است مسائل و مشکلات آموزش مجازی تا حد امکان برای دانش آموزان کمرنگ گردد.
کلید واژه : آموزش مجازی ، چالش ها ، یاددهی ، یادگیری
مقدمه
در قرن حاضرکه تکنولوژی به تمام بخشها ورود کرده است، استفاده از تکنولوژی های جدید در کلاس های درس به منظور آموزش وتسهیل یادگیری، امری ضروری و غیرقابل انکار است. شیوع ویروس کویید 19و استفاده مدارس از آموزش مجازی، استفاده از یک رسانه جدید که آزادی عمل و امکان فعالیت بیشتری را به فراگیران بدهد، ضرورت توجه به تکنولوژی و رسانه های جدید را به ما بیشتر نشان داد. رسانه دیداری و شنیداری تورهای مجازی یکی از روشهای مطلوب و پیشرفته استفاده از تکنولوژی در آموزش است. تعلیم و تربیت همزاد با آفرینش انسان است و در گذر زمان به طور مستمر شکل و روش ارائه آن در حال تغییر بوده ا ست، در قرن اخیر که دوره گذر از عصر صنعتی به عصر اطلاعات و ارتباطات می با شد تعلیم و تربیت نسبت به دوران گذشته، هم از لحاظ کمیت و هم از لحاظ کیفیت و سرعت ارائه به طور چشم گیری دچار تحول شده است. با توجه به اینکه مدارس خصوصا در شرایط بحرانی مثل دوران بیماریهای فراگیر و … نیاز به آموزش مجازی دارند.
با شیوع ویروس کرونا و به دنبال آن تعطیلی مراکز آموزشی، دست اندرکاران نظام آموزشی خود را موظف دیدند تا با استفاده از نرم افزارها و ابزارهای مختلف جریان آموزش را از طریق فضای مجازی دنبال کنند. اما به دلیل نبود زیرساخت ها و امکانات لازم چه در بحث طراحی و چه اجرا با چالش های جدی روبه رو شدند. در مجموع بررسی های انجام شده می توان گفت که آموزش مجازی در ایران به دلیل آنکه تا قبل از بحران کرونا به صورت جدی دنبال نشده بود و زیرساخت های آن نیز فراهم نبود، در طراحی و اجرا با چالش های اساسی روبه رو شده است که موفقیت آن را کمرنگ می کند. از سویی دیگر، بحران کرونا می تواند فرصتی برای شناسایی ضعف ها، کمبودها و نقص های زیرساختی در این زمینه و نمایان ساختن عدم توازن در توزیع زیرساخت های مورد نیاز در بخش اینترنت و شبکه های تلویزیونی به خصوص در مناطق دور از دسترس و محروم و شناسایی این کمبودها و تلاش در جهت بر طرف کردن آنها باشد و این به مثابه رشد و تعالی در این زمینه و جنبه مثبت شرایط به وجود آمده و خود نقطه آغازی برای تداوم و ارتقاء کیفیت بحث آموزش مجازی در آینده است. همانطور که قابل مشاهده است در دوران کرونا آموزش مجازی با چالش ها و مشکلاتی روبروست که در اقدام پژوهی حاضر به راهکارهای برطرف نمودن و کمرنگ نمودن آنها می پردازیم.


15,000 تومان