دانلود جزوه تغذیه و ورزش دکتر محمدرضا رمضان پور

دانلود جزوه تغذیه و ورزش دکتر محمدرضا رمضان پور

0 9.1k
دانلود جزوه تغذیه و ورزش دکتر محمدرضا رمضان پور
📚 جزوه یا خلاصه: تغذیه و ورزش ( تغذیه ورزشی و کنترل وزن )
🖊 مولف: دکتر محمدرضا رمضان پور

نام فایل:جزوه تغذیه و ورزش دکتر محمدرضا رمضان پور

فرمت فایل:پاورپوینت pdf شده 

تعداد صفحات فایل:205 صفحه

دانشجویان و کاربران گرامی محتوای فایل جزوه تغذیه و ورزش اثر دکتر محمدرضا رمضان پور کاملترین جزوه حال حاضر در فرمت فایل پاورپوینت خلاصه شده pdf  با کیفیت عالی تهیه و تدوین گردیده است.

قسمتی از فایل:

يکی از ارتباط بين انسان و محيط اطراف ← ارتباط تغذيه ای است ترکيب شيميايی انسان بالغ ← ۶۵ %آب ، ۵ %مواد معدنی ، ٣٠ %مواد آلی ( گلوسيدھا ٠ر۶ ، % ١٢ %چربی ، ١٧ %پروتئين ) اين مواد را به بدن برساند ً سلول برای زنده ماندن بايد مرتبا ۴۵ نوع ماده غذايی ← که ھمه را بدن سنتز نمی کند ١ (رشد . عواملی ٢ (بيماری ← نياز انسان به غذا را افزايش می دھد ٣ (فعاليت جسمانی ۴ (حرکت دکتر محمد رضا اسد عضو ھئيت علمی دانشگاه پيام نور .  به ھمين خاطر تغذيه به صورت علم شناخته شده است .  الوازيه پاي ال از ه ا ه گذار علم ي تغذ ه در ر ق ن ١٨شد  تعريف علم تغذيه ← رساندن مواد غذايی به بدن به مقدار مناسب و انتخاب . غذاھا به نحوی که احتياجات روزانه انسان را برآورده کند  فعل و انفعاالت انفعاالتی که موجب که موجب می شود که سلول موجود زنده باشد، رشد کند نگھداری و حرارت جھت تأمين اعمال حياتی را علم تغذيه گويند. دکتر محمد رضا اسد عضو ھئيت علمی دانشگاه پيام نور  کارھايی که مواد غذايی انجام می دھد به شرح زير است: ١ (رفع گرسنگی ٢ (تأمين انرژی ٣ (تأمين مواد جھت رشد، نموو ترميم ۴ (تأمين ويتامين ھا و مواد معدنی  شش نوع ماده غذايی ١ ( ←قند ٢ ( چربی ٣ ( پروتئين ۴ (ويتامين ۵( مواد معدنی ۶ (آب  مواد غذايی انرژی زا ١ ( ←قند ٢ (چربی ٣ (پروتئين


ارسال دیدگاه

برای ارسال نظر لطفا ورود یا ثبت نام کنید.

10,000 تومان