دانلود تحقیق درمورد کلزا
با دانلود تحقیق در مورد کلزا در خدمت شما عزیزان هستیم.این تحقیق کلزا را با فرمت word و قابل ویرایش و با قیمت بسیار مناسب برای شما قرار دادیم.جهت دانلود تحقیق کلزا ادامه مطالب را بخوانید.
نام فایل:تحقیق در مورد
فرمت فایل:word و قابل ویرایش
تعداد صفحات فایل:13 صفحه
قسمتی از فایل:
Brassica napus
«فیزیولوژی»
اهمیت و جایگاه کلزا
کلزا یکی از مهمترین گیاهان روغنی است که در شرایط آب و هوایی مناطق مختلف کشور قابلیت کشت و گسترش دارد و افزایش اخیر در کشت کلزا عمدتا به منظور تولید روغن بوده است اما افزایش جمعبت و بهبود استانداردهای زندگی و استفاده از پروتئین های گیاهی به جای گوشت نیز یکی از عوامل اساسی در افزایش سطح زیر کشت این گیاه بوده است ویژگی های خاص گیاه کلزا و سازگاری آن با شرایط مختلف آب و هوایی اهمیت این گیاه را بیشتر نموده و به عنوان نقطه امیدی جهت تامین روغن خوراکی مورد نیاز کشور به شمار می رود در این خصوص می توان به موارد زیر اشاره
1- در کشت پائیزه کلزا نیاز به آب آبیاری به علت وجود نزولات آسمانی در طول دوره رشد و نمو کمتر خواهد بود.
2- کلزا دارای تیپ های بهاره، پائیزه و حد واسط بوده و امکان کشت این گیاه در مناطق مختلف اقلیمی وجود دارد.
3- در توسعه صنعت رنبورداری کلزا نقش مهمی را ایفا می کند.
4- کلزا را می توان هم به عنوان علوفه تازه و هم به صورت سیلو مصرف کرد.
5- کلزا از نظر پروتئین تولیدی از ارزش بالائی برخوردار بود و میزان پروتئین آن 16-10 درصد می باشد همچنین کنجاله آن 40 درصد پروتئین دارد.
6- کلزا را می توان به عنوان کود سبز جهت بهبود ساختمان خاک مصرف نمود.
7- کلزا تامین کننده روغن نباتی بوده و یکی از بهترین روغن ها بوده و حاوی امگا 3 بوده که از تجمع کلسترول و چربی ها در خون جلوگیری می کند میزان درصد روغن در کلزا بین 50 – 42 درصد می باشد. روغن کلزا را نباید خیلی زیاد حرارت داد زیرا سرطان زا می شود ( فقط روغن کنجد را می توان حرارت داد و اگر تا 200 کاری حرارت داده شود پیوندهای آن از هم باز نمی شود)