دانلود تحقیق درمورد جعل اسکناس
با دانلود تحقیق در مورد جعل اسکناس در خدمت شما عزیزان هستیم.این تحقیق جعل اسکناس را با فرمت word و قابل ویرایش و با قیمت بسیار مناسب برای شما قرار دادیم.جهت دانلود تحقیق جعل اسکناس ادامه مطالب را بخوانید.
نام فایل:تحقیق در مورد جعل اسکناس
فرمت فایل:word و قابل ویرایش
تعداد صفحات فایل:39 صفحه
قسمتی از فایل:
مراقب اسكناس و تراول چكهاي جعلي باشيد
كلاهبرداري از طريق جعل اسكناس و انواع چكها، يكي از شگردهاي مجرمانه است كه تبهكاران حرفهاي از آن بهره ميگيرند و براي نيل به اهداف خود به انواع حيلهها و ترفندها متوسل ميشوند. اين مجرمان به سبب اين كه جعل و جرم را پيشه خود قرار دادهاند، هنگام اجراي نقشههاي خود تمامي جوانب را ميسنجند و به همين سبب شناسايي و دستگيري آنان غالبا مشكل و با مانع مواجه است.
هر چند اين خلافكاران نيز از اصل و قاعده پنهان نماندن جرم و جنايت مستثني نيستند، ضررهاي مالي و بهتبع آن آسيبهاي رواني و روحي وارده به مالباختگان و فريبخوردگان اين ضرورت را يادآور ميشود كه هوشياري و دقت در همه امور و انجام معاملهها را نبايد از دست داد.
ماموران پليس آگاهي استان اصفهان به تازگي يك مرد و زن را بازداشت كردهاند كه با تراول چكهاي قلابي از چندين زرگر ميليونها تومان كلاهبرداري كرده بودند. حامد متهم 27 ساله پرونده به همراه دو متهم ديگر در قالب يك خانواده به طلافروشيها مراجعه و زيورآلات گرانقيمت خريداري ميكرد و چكپولهاي جعلي ميپرداخت. به گفته قاضي محمدي، دادستان شهرستان مباركه و لنجان چكپولهاي كشف شده از اين 3 نفر با كاغذ اصل تهيه شده و چاپ آن بسيار ماهرانه بوده است. در حال حاضر پليس تلاش ميكند با توجه به اعترافات اين 3 شياد به هسته اصلي و مركزي باند جعل تراولچك دست يابد.
وجود چنين باندها و شبكههايي موجب شده است پليس به صورت مكرر به شهروندان بهويژه كسبه هشدار بدهد. سرهنگ اميدي مدير كل مبارزه با جرايم رايانهاي پليس آگاهي ناجا توصيه ميكند: مردم از افراد شناخه شده تراولچك دريافت و در صورت مشكوك شدن به جعلي بودن آن به نزديكترين بانك مراجعه كنند و از اصالت چك مطمئن شوند.
احمد ابراهيمي، حقوقدان با اشاره به قانون مجازات اسلامي، جرم جعل را اينطور تعريف ميكند: «جعل سند به ساختن نوشته يا چيز ديگري مانند اسكناس و اسناد تعهدآور بانكي برخلاف حقيقت و ساختن مهر يا امضاي اشخاصي ديگر يا خراشيدن، تراشيدن يا قلم بردن، الحاق، محو، سياهكردن و... سند به قصد تقلب اطلاق ميشود».
هر چند جعل، جرمي پيشينهدار و با سابقه طولاني است، غلامحسين بياباني از متخصصان معاونت آگاهي ناجا، جرم جعل اسكناس را نسبت به ساير انواع جعل برخوردار از قدمت كمتري ميداند و معتقد است اين جرم ممكن است آثار غيرقابل جبران و خسارت زيادي در كشور بر جا بگذارد به همين سبب نيز قوانين كشورهاي مختلف از جمله ايران، جرم جعل اسكناس و اوراق بهادار را مورد توجه ويژه قرار دادهاند.
جاعلان اسكناس و انواع چكها به دو دسته تقسيم ميشوند، گروهي همچون تبهكار مادر عمل ميكنند و مجعولات خود را به ساير تبهكاران ميفروشند و به اين موضوع كه بعدها از اوراق بهادار قلابي چه استفادهاي خواهد شد اعتنايي ندارند. دسته دوم جاعلاني هستند كه خود از كاغذهاي باطلهشان به عنوان اوراق با ارزش بهره ميگيرند. گروه دوم افرادي را كه قرار است مورد سوءاستفاده قرار بدهند از پيش شناسايي ميكنند. آنان غالبا در نقش مشتري سراغ بازاريها، بويژه فروشندگان اجناس گرانبهاي ميروند كه رديابي كالاهاي آنها بسيار دشوار است. «جليل ع» يكي از اين متهمان است.
او ميگويد: «من و يكي از دوستانم كه در زندان با هم آشنا شده بوديم بعد از آزادي تصميم گرفتيم جرايممان را از سر بگيريم. از آنجا كه تبحر خاصي در كار جعل داشتيم، شروع به تهيه تراولچكهاي قلابي كرديم. اين جعلها را بهگونهاي انجام ميداديم كه در نگاه اول و توسط افراد عادي قابل تشخيص نبود. ما با اين چكهاي مسافرتي لوازم خانگي ميخريديم و در بازار ميفروختيم.