دانلود تحقیق درمورد امضاء الکترونیکی و قوانین حاکم بر آن
با دانلود تحقیق در مورد امضاء الکترونیکی و قوانین حاکم بر آن در خدمت شما عزیزان هستیم.این تحقیق امضاء الکترونیکی و قوانین حاکم بر آن را با فرمت word و قابل ویرایش و با قیمت بسیار مناسب برای شما قرار دادیم.جهت دانلود تحقیق امضاء الکترونیکی و قوانین حاکم بر آن ادامه مطالب را بخوانید.
نام فایل:تحقیق در مورد امضاء الکترونیکی و قوانین حاکم بر آن
فرمت فایل:word و قابل ویرایش
تعداد صفحات فایل:15 صفحه
قسمتی از فایل:
تجارت الكترونيكي به معناي انعقاد قـرارداد انتقال كالا، خدمات، پول و اسناد تجاري از طـريق ابزارهاي پيشرفتـه الكترونيكي ميباشد. اهميت اين پديده به لحاظ نقش آن در دگـرگـون نمودن بازار جهاني است كه بخشهاي بزرگي همانند تجارت، مخابرات، آمـوزش و پرورش، بهداشت و حتي دولت را تحت تأثير قــرار ميدهـد. عـدم بهرهگيري از تجـارت الكترونيكـي به معناي از دست رفتن فرصتهاي لحظهاي زودگذر در تجارت جهانـي، تضعيف موقعيت رقابتي و منزوي گشتن در عرصه تجارت بين المللي است. آگاهـي بر اين امر، كشـورهاي مختلف را به توسعه تجارت الكترونيكي رهنمون كرده است؛ اما رشد اين تجارت با طرح مسائل حقوقي متعددي در زمينه قواعد حاكم بر قــراردادها، صلاحيتهاي فـراملـي، انتخاب قـانـون حاكم و ادله اثبات دعوي همـراه بوده است كه يافتن پاسخي براي آن در نظامهاي حقوقي ضرورتي انكار ناپذير ميباشـد. از اين رو كشـورهاي مختلف و سازمانهاي بينالمللي و منطقهاي در صدد وضع و پيشبيني قانـون در اين زمينه بر آمدهاند. سيستم حقـوقـي كشور ما نيز از اين گردونه خارج نميباشد و در اين راستا ميتوانـد از تجارب ديگر ملتها و الگوهاي نهادهاي بينالمللي بهره بگيرد.
منابع حقوقي تجارت الكترونيكي
رشد تجارت الكترونيكي با طرح مسائل متعدد در زمينه قواعد حاكم بر قراردادها، صلاحيتهاي فراملي، انتخاب قانون حاكم، ادله اثبات دعوي و غيره همراه بوده است. بايد روشن گردد كه قرارداد الكترونيكي از چه اعتبار و جايگاهي در قلمرو قراردادها برخوردار است، زمان و مكان انعقاد عقد كدام است، در صورت بروز اختلاف ميان طرفين قرارداد، كدام دادگاه صلاحيت رسيدگي دارد و چه قانوني بر سرنوشت دعوي حاكم خواهد شد؟ و صدها پرسش ديگري كه پاسخگويي به آن در نظامهاي حقوقي ضرورتي اجتناب ناپذير است. اين مهم سازمانهاي بينالمللي، منطقهاي، نهادهاي واضع استاندارد و كشورهاي مختلف را بر آن داشته كه به وضع و پيش بيني ضوابط در اين زمينه بپردازند.
تجارت الكترونيكي در حقوق كشور ما بسان بسياري از كشورهاي ديگر در مراحل ابتدايي تكوين خود قرار دارد و سيستم حقوقي ما از پذيرش، تحليل و جايگزيني آن ناگزير است در اين ميان، شايسته است كه از تجارب ديگر كشورها و نيز الگوهايي كه نهادهاي بينالمللي در اين زمينه ارائه كردهاند بهره بگيريم. هنگامي كه سخن از منابع حقوق به ميان ميآيد هدف معرفي همين تجارب و الگوهاست.
منابع حقوقي تجارت الكترونيكي را در دو محور زير ميتوان معرفي و بررسي كرد الف) قواعد سازمانهاي بينالمللي ب) قوانين داخلي كشورها
الف - قواعد سازمانهاي بينالمللي