دانلود تحقیق درمورد خصوصيات گياه شناسي كلزا

دانلود تحقیق درمورد خصوصيات گياه شناسي كلزا

0 6.2k
دانلود تحقیق درمورد خصوصيات گياه شناسي كلزا

با دانلود تحقیق در مورد خصوصيات گياه شناسي كلزا در خدمت شما عزیزان هستیم.این تحقیق خصوصيات گياه شناسي كلزا را با فرمت word و قابل ویرایش و با قیمت بسیار مناسب برای شما قرار دادیم.جهت دانلود تحقیق خصوصيات گياه شناسي كلزا ادامه مطالب را بخوانید.

نام فایل:تحقیق در مورد خصوصيات گياه شناسي كلزا

فرمت فایل:word و قابل ویرایش

تعداد صفحات فایل:12 صفحه

قسمتی از فایل:

كلزا با نام علمي Brassica napus L. گياهي از تيره شب بو و از جنس كلم است . اين گياه از تلاقي هاي متعدد بين جنس هاي sinapis , brassica حاصل گرديده است. (عزيزي و همكاران ، 1378)

اين گياه داراي دو رقم بهاره و پاييزه است كه رقم بهاره نسبت به پاييزه است كه رقم بهاره نسبت به پاييزه كم محصولتر و كم ارتفاع تر و با مقاومت كمتر است . اين گياه يكي از گياهان زراعي روغني است كه مي توان آن را درمناطق معتدله و ارتفاعات بالا و تحت شرايط نسبتا خنك كشت كرد و تعداد كروموزمهاي آن 2n=38 مي باشد . (عزيزي و همكاران ، 1378)

ويژگي مورفولوژيكي گياه كلزا

كلزا داراي يك ريشه اصلي و ضخيم و قوي با تعداد زيادي ريشه فرعي است . ارتفاع ريشه اصلي به cm 80 مي رسد در مرحله روزت قد گياه بسيار كوتاه است ارتفاع نهايي گياه cm 180-160 بسته به نوع رقم مي رسد . برگها در مرحله ابتدايي روزت طويل ، عريض با حاشيه گرد در مرحله ايستاده از تضاريس زيادي برخوردار است . گلهاي كلزا عمدتا به رنگ زرد مي باشند و داراي 4 كاسبرگ ، 4 گلبرگ و 6 پرچم است .

خورجين ها پس از تلقيح از پايين به بالا تشكيل شده و همزمان با توسعه گل تكامل مي يابند . دانه ها به رنگ قهوه اي تيره يا سياه بوده و هرچه نارس تر باشند روشن تر هستند. وزن هر دانه بين 5-5/3 گرم متغير است . (شهيدي و فروزان ، 1376)

مراحل رشد ظاهري كلزا

كلزا گياهي است يكساله كه همانند ساير گياهان داراي مراحل خاص فنولوژيكي است .

مراحل رشدي گياه كلزا را مي توان به 7 مرحله تقسيم نمود .

مرحله A : جوانه زدن گياهان 2 برگ ابتدايي قلبي در اين مرحله دارد .

مرحله B : مرحله روزت اين مرحله با توجه به تعداد برگ ظاهر شده به چند مرحله B1,B2,…,Bn تقسيم مي شود .

مرحله C : مرحله رشد رويشي- در اين مرحله گياه شروع به ساقه دهي مي نمايد و ميان گره ها قابل ديدن مي باشند .

مرحله D : مرحله ظهور غنچه هاي گل

مراحل F,E (مرحله گلدهي): در اين مرحله ابتدا غنچه هاي گل از هم جدا شده و اولين گلها باز شده و به تدريج به تعداد گلهاي باز شده افزوده مي شود .

مرحله G : مرحله شكل گيري خورجين  (شهيدي و فروزان ، 1376)

 

 

خصوصيات گونه هاي مهم متعلق به جنس Brassica

كلزاي معمولي همان brassica nopus L. است كه در اروپا و كانادا كشت مي شود . ارقام بهاره و زمستانه اين گونه بعنوان منبع روغن گياهي كشت مي شود ولي ارقام زمستانه در شرايط مساعد معمولا پر محصولتر است . بذر اين گونه به رنگ سياه و در حالت طبيعي اشكالي با بذرهاي زردرنگ وجود ندارند . (عزيزي و همكاران ، 1378)

تقسيم بندي ارقام كلزا

 كلزاي صنعتي : حاوي 60-22 % اسيد اروسيك در روغن و  205-100 گلوكوزينولات در هر گرم كنجاله .

رقم دو صفر : نوع تكامل يافته رقم يك صفر است و حاوي كمتر از 2% اسيد اروسيك در روغن است .

پی دی اف داک

تمامي فایل ها این فروشگاه، داراي مجوزهاي لازم از مراجع مربوطه مي‌باشند و فعاليت‌هاي اين سايت تابع قوانين و مقررات جمهوري اسلامي ايران است.
ساخت فروشگاه فایل

عضویت در خبرنامه

ثبت نام کنید و آخرین مقالات و فایل ها را از طریق ایمیل دریافت کنید ، جهت ثبت نام فقط کافی ست که آدرس ایمیل را در کادر زیر وارد نمایید

اعتماد شما، سرمایه ماست


© کلیه حقوق وب سایت ، برای پی دی اف داک محفوظ می باشد .

طراحی و توسعه نرم افزار زهیر