دانلود تحقیق درمورد نگاهي به اديان
با دانلود تحقیق در مورد نگاهي به اديان در خدمت شما عزیزان هستیم.این تحقیق نگاهي به اديان را با فرمت word و قابل ویرایش و با قیمت بسیار مناسب برای شما قرار دادیم.جهت دانلود تحقیق نگاهي به اديان ادامه مطالب را بخوانید.
نام فایل:تحقیق در مورد نگاهي به اديان
فرمت فایل:word و قابل ویرایش
تعداد صفحات فایل:25 صفحه
قسمتی از فایل:
ادیان، مذاهب اسلامی و تشیع در تایلند
هر دینی انسان را به سوی خوبی سوق میدهد». این جملة معروف را که معمولاً از 8167
« رسانههای گروهی و مردم تایلند شنیده میشود، میتوان گویاترین دیدگاه مردم تایلند دربارة ادیان دانست. در این کشور، ادیان و مذاهب مختلف آزادانه به حیات خود ادامه میدهند و از دیدگاه حکومت هم فعالیت دینی برای همگان آزاد است.
کشور تایلند که نام قبلی آن سیام است، در جنوب شرق آسیا قرار دارد و از شمال با لائوس، از جنوب با مالزی، از شرق با کامبوج و از غرب با میانمار همسایه است. وسعت این کشور 514 هزار کیلومتر مربع و پایتخت آن بانکوک است. جمعیت تایلند طبق آمار رسمی سال 2002م، 63 میلیون نفر است. 75 درصد این جمعیت از نژاد تایی، 14 درصد از نژاد چین و 11 درصد از نژادهای دیگرند. دین رسمی تایلند نیز آیین بوداست.
دین اسلام در تایلند از لحاظ شمار پیروان، دومین جایگاه را داراست. حکومت تایلند نیز مسلمانان را به عنوان اقلیت به رسمیت میشناسد. جمعیت مسلمانان طبق آمار رسمی شش میلیون نفر است، ولی مسلمانها معتقدند که جمعیّت واقعی آنها ده میلیون نفر است. بیشتر مسلمانان در منطقة جنوب کشور که با کشور مالزی همسایه است، تمرکز دارند و بسیاری نیز در پایتخت کشور سکونت دارند. مسلمانان تایلند از اقوام و نژادهای مختلف تایی، مالزیایی، هندی، ایرانی، چامی و چینیاند و در طول چند صد سال در کنار پیروان ادیان و آیینهای مختلف زندگی کردهاند. برای شناخت بهتر فضای اسلامی و وضع مسلمانها در تایلند، قبل از پرداختن به دین اسلام، به ادیان و آیینهای دیگری که در این کشور فعالیت دارند، اشاره میکنیم.
.
2. مسیحیت
این دین از حدود پانصد سال قبل به تایلند وارد شده و مانند جاهای دیگر، در مناطق محروم بسیار فعال است. مسیحیان، اقلیتهای محروم منطقة مرزی بین تایلند و میانمار را به کیش خود درآوردهاند و البته در سراسر کشور و بهویژه در پایتخت، کلیسا دارند. کتابهای بسیار برای تبلیغات و دعوت به خود منتشر میکنند و با توجه به اینکه اکثر مبلغان غربیاند، برای ترویج آسانتر دین خود، نخست زبان تایی را میآموزند و سپس به تبلیغ مسیحیت میپردازند و گاهی نیز با روش مراجعة خانه به خانه، دعوتشان را انجام میدهند. طبق آمار رسمی سال 1991م، نیم درصد کل جمعیت تایلند را مسیحیان تشکیل میدهند، اما به نظر میرسد که جمعیتشان در حال حاضر بیشتر شده است. در حال حاضر، شاید بتوان گفت که بیشترین موفقیت آنها در سطح کشور، جا انداختن مدارس و دانشگاههای غیر انتفاعی در شهرهای بزرگ اس