دانلود تحقیق درمورد سازمان و سازماندهي در جنگ نامتقارن
با دانلود تحقیق در مورد سازمان و سازماندهي در جنگ نامتقارن در خدمت شما عزیزان هستیم.این تحقیق سازمان و سازماندهي در جنگ نامتقارن را با فرمت word و قابل ویرایش و با قیمت بسیار مناسب برای شما قرار دادیم.جهت دانلود تحقیق سازمان و سازماندهي در جنگ نامتقارن ادامه مطالب را بخوانید.
نام فایل:تحقیق در مورد سازمان و سازماندهي در جنگ نامتقارن
فرمت فایل: word و قابل ویرایش
تعداد صفحات فایل:55 صفحه
قسمتی از فایل:
چكيده:
كشورهاي مستقل و انقلابي جهان امروز به منظور دفاع و انجام نبرد در برابر تهديدات احتمالي قدرتهاي بزرگ ناگزير به بهرهگيري از شيوههاي عملياتي نو و منحصر به فرد هستند تا در يك شرايط نابرابر از نظر سطح تكنولوژيك، تسليحات و توان رزم به جنگ نامتقارن بپردازند. اين تهديدات از سوي استكبار جهاني در سالهاي اخير عليه اين كشورها به صورت درگيري مستقيم خودنمايي كرده و احتمال بروز يك جنگ را بين آنها افزايش داده است. براين اساس و با توجه به مجموعه تهديداتي كه محيط جغرافيايي كشور را طي سالهاي اخير احاطه نموده و هر روز دامنه آن با توجه به حضور نيروهاي استكبار جهاني در دو كشور افغانستان و عراق در حال افزايش ميباشد و همچنين اينكه بالاخره در يك تعامل نامتقارن، درگير جنگي ناگزير با امريكا خواهيم بود لذا در اين مقال برآنيم به استراتژي جديد، نوع سازمان و سازماندهي نيروهاي درگير خودي را بنا به الگوهاي موجود و احياناً جديد بررسي كرده تا شايد بتوان الگوي مناسبي را جهت ساختار اين سازمان پيدا نمود. انشاءالله.
مقدمه
پيچيدگي روزافزون، شتاب هراسآلود تغييرات و انقلاب شگفتانگيز در فناوري موجب دگرگوني بنيادين در همه عرصهها و از جمله عرصه جنگ شده است. به گونهاي كه به قول تافلر عصر حاضر شاهد همگرايي سه خط مشخص از توسعه نظامي يعني برد، شتاب و كشندگي است كه به نحوي انفجارآميز به مرز نهايي خود رسيده است.[1]
اين پيشرفت خارقالعاده از سوي ابرقدرتها و به خصوص آمريكا به عنوان فرصتي بينظير براي حفظ و استمرار هژموني و سيطره بلامنازع بر جهان مورد استفاده قرار گرفته و ميگيرد.
بيش از 20 حمله نظامي عليه كشورهاي جهان در نيمه دوم قرن بيستم، داشتن 63 پايگاه نظامي در 11 كشور خاورميانه، چنگ و دندان نشان دادن با اتكاي به قدرت نظامي به كشورهاي استقلالطلب و آزاديخواه جهان، حمايت بيچون و چرا از صهيونيزم و در يكي دو سال اخير اشغال افغانستان و عراق و تهديدات مكرر عليه ايران اسلامي، اقدامات عملي نظامي ايالات متحده در اين راستا است.
اما واقعيت اين است كه نامعادله اعمال قدرت نظامي يا تهديد متكي بر آن همواره يكسويه و ثابت نمانده است تلاش براي دستيابي به سلاحهاي برتر يا داراي كارآيي مشابه، مقابله با توانمنديهاي دشمن از طريق بهرهگري از عواملي نظير جو، زمان، غافلگيري، فريب، اتكاي به توان گسترده مردمي، استفاده از نقاط قوت خود براي ضربه زدن به نقاط ضعف دشمن، ايثار و عمليات استشهادي، انجام عملياتهاي اثربخش تاكتيكي با هدف تأثيرگذاري بر استراتژي دشمن از جمله تدابير ملتها و دولتها براي رويارويي با قدرت برتر و داراي انگيزه تجاوزگري و سلطهطلبي بوده است كه اين مهم با مفهوم عدم تقارن تطابق دارد.