دانلود تحقیق درمورد طرح پرورش قارچ خوراكي
با دانلود تحقیق در مورد طرح پرورش قارچ خوراكي در خدمت شما عزیزان هستیم.این تحقیق طرح پرورش قارچ خوراكي را با فرمت word و قابل ویرایش و با قیمت بسیار مناسب برای شما قرار دادیم.جهت دانلود تحقیق طرح پرورش قارچ خوراكي ادامه مطالب را بخوانید.
نام فایل:تحقیق در مورد طرح پرورش قارچ خوراكي
فرمت فایل: word و قابل ویرایش
تعداد صفحات فایل:16 صفحه
قسمتی از فایل:
مقدمـه :
مواد پروتئيني ، يكي از مهم ترين اجزاي مواد غذايي مورد استفاده انسانها است. نياز طبيعي بدن انسان به اين مواد ، مبين ضرورت استفاده آنها در سبد غذايي خانواده ها است. از ديرباز انواع گوشت ها، خصوصا گوشت قرمز منبع اصلي تامين پروتئين موردنياز انسان بوده است.
لكن در حال حاضر ، به واسطه تغيير روش زندگي از سنتي به ماشيني و كاهش تحرك افراد در زندگي روزمره ، استفاده از گوشت قرمز بدليل دارا بودن مقدار زيادي مواد چرب رو به كاهش نهاده و در عوض، استفاده از مواد غذايي اي كه با داشتن مقدار كافي پروتئين، براي سلامتي زيان آور نباشند مورد توجه واقع شده است. حبوبات ، سويا و قارچ خوراكي مهم ترين منابع پروتئين غير حيواني هستند كه امروزه به طور وسيع مصرف ميشوند. در اين ميان بازار مصرف قارچ خوراكي به دليل افزايش سطح آگاهي جامعه نسبت به فوايد و روش مصرف آن ، روند رو به رشدي را تجربه ميكند.
قارچ ، به علت اينكه سرشار از مواد پروتئيني ، گلوسيدي ، ويتامينها و ليپيدها است ميتواند غذاي مناسب و كاملي براي انسان به شمار آيد. ضمن اينكه به واسطه سهولت پرورش قارچ هاي خوراكي ميتوان آنها را به صورت تازه ، خشك ، كنسرو و پودر به بازار عرضه نمود.
اجراي اين طرح به عنوان يك فعاليت توليدي ، ضمن اينكه گامي به سوي خود اتكايي كشور در صنايع غذايي به شمار ميرود، ميتواند بسترساز اشتغال به كار نيروهاي متخصص ( خصوصا در علوم كشاورزي ) و فاقد تخصص گردد. ضمن اينكه بانوان كارآفرين نيز ميتوانند با پياده سازي اين طرح، گامي در جهت توسعه ميهن بردارند.
روش تولـيد :
مراحل پرورش قارچ خوراكي عبارتند از:
الف- تهيه بذر
ب- تهيه كمپوست
پ- كشت بذر
ت- رشد ريشههاي قارچ
ث- خاك ريزي
ج- برداشت
الف- تهيه بذر:
براي تهيه بذر ، دانه هاي گندم را بعد از جوشاندن در كيسه هاي كوچك پلاستيكي ريخته و جهت جلوگيري از هجوم ميكروب هاي هوازي به آن ، دهانه آن را با پنبه مسدود نموده و به مدت دو ساعت در اتوكلاو استريل ميكنند. سپس بستههاي فوقالذكر را با ماده تلقيحي با هاگ و اسپور واريته قارچ مورد نظر تلقيح ميكنند و سپس كيسه ها را در محوطه با حرارت حدود 25 درجه سانتي گراد به مدت سه هفته نگهداري مينمايند كه در اين مدت، ميسيليوم بر روي دانه هاي گندم رشد نموده و آماده كشت ميباشند و اين عمل را تهيه مايه مينامند.